Nowy Rok 2017 to dla nas rok zmian.
Otworzyliśmy nowe, przestronne miejsce produkcyjne wyposażone w najlepszej klasy sprzęt spełniający standardowe normy ISO.
Korzystamy z metody sous-vide czyli metody długiego gotowania w opakowaniach próżniowych. Polega ona na doprowadzeniu szczelnie zamkniętych produktów do odpowiedniej temperatury (60 -80 stopni) przy pomocy kąpieli wodnej. Przygotowane tą metodą potrawy nie tracą wartości odżywczych, witamin i przeciwutleniaczy, które w większości traci się podczas tradycyjnego pieczenia, smażenia i gotowania w wodzie. Aromat, smak, kolor struktura składników pozostaje w całości w potrawie, a mięso lub ryba zawsze są soczyste.
SousVide
Sous-vide jest techniką stosowaną głównie w ekskluzywnych lokalach przez najlepszych szefów kuchni.
Wysokiej klasy sprzęt, wygodne i przestronniejsze zaplecze produkcyjne składają się na nową lepszą jakość.
Stworzyliśmy wykwalifikowany zespół kucharzy z doskonałym Szefem Kuchni na czele.
Zamów dietę już dziś!